Diana

Yoga is voor mij een leefwijze om in dit drukke bestaan op een mooie zachte manier in verbinding te kunnen blijven met de waarheid in mezelf. Dit maakt dat ik vanuit mijn hart kan handelen en volop gebruik kan maken van mijn kwaliteiten.

Bewust zijn van wat er in je en om je heen speelt, stevig in je schoenen staan, flexibel zijn, je grenzen voelen en je mogelijkheden onderzoeken zijn belangrijke aspecten in mijn leven en dus ook in mijn lessen. Ik vind het belangrijk dat je durft te zijn wie je bent en dat je de ander in zijn waarde kan laten.

Hatha yoga wordt ook wel de yoga van de zon (ha) en de maan (tha) genoemd, waarbij de zon symbool staat voor actie en de maan voor reflectie. Hatha yoga is een fysieke vorm van yoga waarin we aandacht hebben voor houding, adem en concentratie. In mijn lessen neem ik jou mee in een Hatha flow, waarin de yogahoudingen (asana’s) in elkaar overvloeien en adem en beweging worden gesynchroniseerd. Sommige asana’s houden we iets langer vast, andere zijn wat dynamischer. Door bewust je adem te volgen ervaar je in iedere houding en beweging ruimte en leer je hoe je onnodige (spier)spanningen kunt loslaten. Hatha Flow Yoga brengt bewustwording, kracht, balans, flexibiliteit en ontspanning. Ik ontmoet je graag op dinsdagavond 20.30u! 

“Zoek jezelf niet in de ogen van de ander, kijk in je binnenste en bewonder wat je vindt.”

Als leerkracht ben ik gediplomeerd en gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met gedragsproblemen (HBO-Master SEN: Special Educational Needs). Als yogadocent heb ik gekozen voor de verdieping in de Hatha Yoga (YAN-Yoga Academie Nederland en NamoNamah), de kinderyoga/yogatherapie (Jip en Jan Academie – Helen Purperhart) en meditatie & mindfulness met kinderen (Arterre Holistisch Opleiding en Kindercentrum).

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Binnenkort

Geen komend evenement!