Ellicia

Yoga is voor mij een reis naar binnen. Door de verschillende lagen van mijn Zijn bewust in contact komen met mijn Zelf en vanuit dat Zelf kunnen leven en handelen in de wereld.

Voor mij betekent yoga verbinding. Verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Denken en voelen. Inzicht daar in krijgen en daar balans in vinden. En natuurlijk ook verbinding met de mensen en de wereld om mij heen.

Zoals Iyengar zo mooi schrijft in zijn boek Yoga als levenskunst is yoga als muziek. “Het ritme van het lichaam, de melodie van de geest en de harmonie van de ziel scheppen de harmonie van het leven. De binnenwaartse Reis maakt het mogelijk om al deze aspecten van je wezen te onderzoeken en te integreren”.

Yoga als muziek dat spreekt mij aan want ik vind het fijn om muziek in de les te gebruiken en om samen mantra’s te zingen. En er is zo veel meer te doen met yoga en klank dus dat neem ik ook mee in mijn lessen.

De basis van mijn lessen is Hatha yoga. Geen les is hetzelfde en ik vind het leuk om uit verschillende andere yogastijlen oefeningen te gebruiken in de les. Wat wel steeds terug komt is aandacht voor het voelen. Het bewustzijn daardoor vergroten en hierdoor weer krachtiger en steviger in het leven staan.

Ik neem je graag mee op jouw yogareis.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Binnenkort

Geen komend evenement!