IMG 7316Yoga is een ontdekkingsreis naar jezelf. Lichaam, geest en vooral je hart.

Mijn passie is het creëren van een groter bewustzijn, van jezelf en de natuur waar je deel van uitmaakt. Ik zie het leven als een ontdekkingstocht naar heelheid.

Ik deed mijn yoga ervaringen o.a. op in de opleiding tot docent aan de Yoga Academie Nederland, ontwikkelde mijn liefde voor de natuur in de jaartraining Sjamanisme aan de Hof van Axen en volgde diverse workshops over tantra, sjamanisme, Tao en healingtechnieken die mijn gezichtsveld verruimden. Met de intuïtie als richtingaanwijzer is het mijn missie te inspireren tot een groter bewustzijn van je eigen-wijsheid.

Inspiratiebron

Met de natuur als inspiratiebron hebben mijn lessen regelmatig een sjamanistisch karakter. Maar ook andere invalshoeken zoals tantra, dans, massage, Yoga Nidra en ademtechnieken vind je terug in de lessen die geef.

Ik organiseer workshops, retraites en lessen waarin ik werk met deze mix van yoga, sjamanisme, tantra, beweging, massage en meditatie.

Naast de lessen, workshops en retraites voor zowel vrouwen als mannen, organiseer ik sistercircles en coach ik vrouwen op het gebied van welzijn, seksualiteit en spiritualiteit.
Ik ontmoet je graag!

Namaste

Inge

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Binnenkort

Geen komend evenement!