Een massage is een helend kado voor jezelf. Zeker als je veel in je hoofd zit en je het lastig vindt om emotionele en fysieke ervaringen helemaal toe te staan, kan een massage waardevol zijn voor je persoonlijke proces. In een sessie is er alle tijd en aandacht voor jou om in je lijf aan te komen. Zonder dat er iets moet of opgelost hoeft te worden. Of dat nu om blokkades gaat of om een heerlijke bevrijdende ervaring. 

De massages worden gegeven door Inge. Inge heeft sinds zij haar opleiding Sport, Gezondheid & Management in 1999 startte vele massagevormen beoefend en haar kennis van het menselijk lichaam verbreed door verschillende zienswijzen te bestuderen. Zij studeerde oa sportmassage, reiki, orgaanmassage, Lomi Lomi massage, Thai Yoga massage en recent klankmassage met stemvorken. Maar ook de verschillende trainingen op het gebied van sjamanisme en taoïstische tantra geven kleur aan de behandelingen die Inge geeft. De massages zijn holistisch, intuïtief en volledig afgestemd op jou; van de olie & etherische geurfrequenties tot de meditaties en de massagetechnieken.

Inge: 'Het lichaam vertelt jouw ware verhaal zonder woorden. Ik volg intuïtief de signalen die het geeft op het moment. De mogelijkheden om te antwoorden op de vraag zijn eindeloos en laat ik voor de meeste sessies het liefst over aan het moment. Dat vraagt om overgave en vertrouwen. De sessies worden daarom uitgebreid ingeleid om kennis te maken, in lichaam én geest.'  

Naast de alomvattende massage Intuitive Body-Achoring waarin er verschillende technieken aan bod komen, kun je ook kiezen voor een enkele orgaanmassage, een honingmassage, een stemvorken behandeling of de speciale 4 handen massage. Daarnaast is er de Intuitif Body-Anchoring 2 uurs sessie waarin er gemasseerd wordt op een mat op de grond. Hierdoor zijn er andere houdingen mogelijk die het lichaam stretchen. Ook leent deze vorm zich voor de massages waarin de nadruk ligt op taoistische technieken.  

Intuitive Body Anchoring

90 min € 95,- 

60 min € 65,- (alleen mogelijk als vervolgafspraak) 

120 min (massage op de grond) € 120,- 

Inge raakt precies dat aan wat er geheeld wil worden in je lijf. Ze doet haar werk liefdevol en intuïtief, en ook merk je aan alles dat ze goed weet waar ze het over heeft. Al meerdere keren heb ik na een behandeling van Inge inzicht gekregen in mijn lijf en wat het me wil vertellen. Een massage/behandeling is daarnaast ook gewoon erg lekker, aardend en ontspannend. ~ Wilma

Massagebehandelingen van Inge zijn niet alleen een weldaad voor lichaam en geest, maar kunnen ook therapeutische effecten te weeg brengen. Zij heeft me met één behandeling (en een yoga les) van een knieprobleem afgeholpen, waar ik al een tijdje mee sukkelde (letterlijk want ik kon niet goed lopen) en waarvoor andere dingen tot dan toe nog niet echt geholpen hadden.

De behandeling én de yoga les de dag erna maakte het af.

Ik vermoed dat haar gebruik van stemvorken (fonoforese) die een helende frequentie van trilling geven – een heel bijzondere vorm van behandeling - daarbij een belangrijk aandeel had.

Inge gaat intuitief te werk, na eerst besproken te hebben wat het probleem of thema is. En dat is fijn, want ze voelt heel goed aan wat en waar nodig is. Ze voelt bijvoorbeeld of er organen, zoals lever of maag/milt uit balans zijn of vastzitten en kan dan een orgaanmassage toepassen (een beetje zoals osteopathie) en/of je aanwijzingen geven om dat zelf te doen. Zo heeft ze meerdere tools en wat het zo fijn maakt is de liefdevolle aandacht waarmee ze werkt.

Na haar behandelingen voelde ik me meer in balans, lichter en energieker.

Kortom, ik kan het je van harte aanbevelen!

Evelien

Orgaanmassage

Een massage volledig gericht op het ontspannen van de organen. Bij stress en vermoeidheid, bij klachten aan de nieren, als detox voor lever en gal en darmen is dit een eeuwenoude helingstherapie, overgebracht door de Siberische Sjamaan Ahamkara.

45 min € 50,- 

De massage kan worden uitgebreid met reiki, stemvormen, een ontspanningsmassage. 

60 min € 60,- 

Honingmassage

Een honingmassage werkt als een bindweefsel massage. Het is zeer effectief bij stress, bij spanning in de rug, als orgaanmassage en werkt aardend. Je komt terug in je lichaam, je huid wordt gevoed en je energie gaat weer stromen. Het kan pijnlijk zijn. En achter iedere pijn zit de opluchting. Deze massage kan goed gecombineerd worden met de orgaanmassage, een behandeling met stemvorken en een reiki behandeling. 

45 min € 50,-

De massage kan worden uitgebreid met reiki, stemvormen, orgaanmassage en een ontspanningsmassage. 

60 min € 60,- 

4 handen Yin Yang massage

Deze massage moedigt je aan tot overgave, een massage waarin je volledig mag ontvangen. Een sensuele ervaring die je energie laat stromen, de geest kalmeert en het mannelijk / vrouwelijk balanceert. Deze massage is beperkt mogelijk en mogelijke data worden aangekondigd in de agenda

120 min € 160,-

Wat was het fijn om door jullie beiden aangeraakt te worden en om dmv ademhaling tegelijkertijd meegenomen te worden op een reis door mijn lichaam en daarbuiten. Wauw! Euforisch én geaard tegelijk.
De combinatie van mannelijk en vrouwelijk in aanraking en in energie was heel fijn! Mijn lichaam tintelt opnieuw, alleen al bij de gedachte eraan. Dank voor wat jullie in mij los hebben gemaakt. Nooit eerder heb ik mij zo gevoeld ❤️.
Ook de dag erna voelde ontspannen en gecenterd.~ Debbie

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Happy News

Binnenkort

Geen komend evenement!