De zwangerschap is een tijd van lichamelijke en emotionele verandering. Niet alleen voor jou, maar ook voor je kindje en je partner. De yogalessen voor zwangeren staan helemaal in het teken van de negen maanden van de zwangerschap.

Je bereid je voor op de geboorte van je kind. Naast de praktische weetjes ontwikkel je vertrouwen in het feit dat je kunt wat er van je gevraagd wordt als je gaat bevallen. We doen oefeningen die je vertrouwd maken met je ademhaling om deze in te zetten voor ontspanning, concentratie en kracht. Ook wordt er aandacht besteed aan diverse houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, perstechnieken, zorg voor het bekken en de bekkenbodem en massages. Naast yoga is er ruimte voor Mindfulness, waarbij je je aandacht leert richten op het huidige moment. Uitgangspunt daarbij is dat je bewust leert naar je lichaam te luisteren, zodat je ook in staat bent om bij de bevalling te voelen wat je lichaam van je vraagt.

Vanaf de 16e week van je zwangerschap ben je welkom in de les. Je kunt doorgaan tot aan je bevalling. Omdat de lessen wekelijks plaatsvinden en je welkom bent vanaf de 16e week van je zwangerschap, ontmoet je vrouwen die in andere fases van de zwangerschap zijn.

Met regelmaat is er een workshop waarin je partner, moeder of een vriend(in) ook welkom is. Ook mag je alleen komen. Dan doe je de partneroefening met een andere deelnemer of met de docente. 

De lessen zijn voor de beginnende en de ervaren yogini van 18:45 – 20:00u op donderdagavond en worden gegeven door Marjanne van Praktijk Mama.  Je kunt 10 lessen volgen in 13 weken (€ 130,-). Een proefles is €10,-, een losse les €13,00

 

Wil je liever niet in een groepsles maar persoonlijke begeleiding? Dat kan ook! In de vorm van een bevallingscursus of een langere periode coaching.

 

Neem voor informatie over de lessen, een proefles of individuele begeleiding contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zwanger

 

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Happy News

Binnenkort

Geen komend evenement!