PER 6 april opent Yoga Wieteke haar deur van de studio!

Kijk voor het lesrooster vanaf 6 april op de website van Yoga Wieteke

 

 Happy Yoga stopt per 16 maart

Het is zover. Eerder dan verwacht en in stilte. 

Ik heb besloten Happy Yoga per direct te sluiten. 

Liefde en Angst. 

Nooit zo dicht bij elkaar geweest.

Angst voor besmetting. Angst voor de spijt als we niet doen wat nu wellicht radicaal voelt. Uit liefde voor jou en mij en alle geliefden om ons heen. 

Het voelt radicaal en juist. 

Graag was ik deze laatste twee weken nog dichtbij geweest. Bij jou, in de studio. Om afscheid te nemen van de waanzinnige plek die we samen gecreëerd hebben. Ook zag ik er tegenop. Dat afscheid, die laatste week. Want de tranen brandden al zo nu en dan. Hoewel het besluit om te stoppen goed voelt, voelde het nabije einde ook spannend. Er ligt zoveel dat ik liefheb in de studio. Een geschiedenis aan verbindingen, gesprekken, herinneringen. De gesprekken voor en na de les, vaak zo open en persoonlijk en ook zo grappig en gek. Ik wilde graag het nieuwe met jou in dansen en yoga'en en woorden spreken van dankbaarheid. Dat ik mezelf kon zijn, iedere les weer, dat ik bij jou mijn gevoel kon volgen. 

Ik wilde je tot ziens knuffelen.

Maar deze situatie vraagt om iets anders; een radicaal besluit. Een stil afscheid. 

Laten we deze stilte omarmen. Laat de angst liefde zijn en laat het ons openen voor meer liefde voor jou, mij en ons. 

Laat de stilte ons ontwaken om het leven voluit te proeven. Want de lente heeft zich aangekondigd. Neem tijd om het te ruiken, te voelen, om het lief te hebben met iedere cel in je lichaam. 

Laten we deze tijd zegenen. Om te regenereren. Om te zorgen voor lichaam, geest en ziel. Want als we dat doen, zorgen we voor elkaar. We hebben lief. 

Uit de stilte van de nacht wordt het nieuwe geboren. Met mogelijkheden, vernieuwde energie, met verlangen en visie. 

Ik wens je een prachtige sluimertijd, in verbinding met jezelf en je geliefden dichtbij. En als de tijd rijp is, hoop ik je weer te ontmoeten. 

Voor april verschijnt er nog eenmaal nieuws, via de nieuwsbrief of hier. Over hoe je me kunt vinden en volgen. Want ik blijf op de radar en in de buurt. Met massages, lessen, workshops, retraites. Ik ga dromen en visualiseren om het straks te manifesteren. Hopelijk samen met jou. 

Ook stel ik je in de laatste e-mail op de hoogte van de plannen voor de opening van de studio van Yoga Wieteke. Laten we ook Wieteke steunen in het nieuwe begin dat komt! 

Met een dankbaar hart, een traan en een glimlach, een knuffel, 

Inge 

 

 

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Happy News

Binnenkort

Geen komend evenement!